Uitleg over deze site

Alleen voor echte slaven

Voor de lezer die spontaan op deze website terecht komt, is enige tekst en uitleg wel handig. Deze website is eigendom van meesteres Marijke. Meesteres Marijke is actief op het internet en aan de telefoon. Op deze website beheert zij haar telefonische en online slaven.

Deze webspace is als slavenstal onderdeel van haar virtuele wereld. In haar fantasiewereld bouwt zij haar eigen imperium, vol met onderdanige slaven die haar op handen dragen en alles doen wat zij wilt. Bovendien kan zij alles doen met haar lijfeigenen waar zij op dat moment zin in heeft. Ze kan je als een hond laten kruipen, haar schoenzolen laten likken. Ze kan je opsluiten of folteren voor haar plezier. Haar sadisme kent geen grenzen.

Wat moet een slaaf doen om eigendom te worden?

De regels voor deze site zijn niet zo moeilijk. Het enigste wat je moet doen is een foto te maken van je buik, waarop je met stift de volgende tekst hebt staan: “Eigendom van Meesteres Marijke“. Stuur deze foto naar het bovenstaande emailadres en het zal als vanzelf geplaatst worden.

En verder?

Als dit voor jou voldoende is, dan laat je het hierbij.

Als je hier niet genoeg aan hebt en de meesteres graag wilt zien of spreken, dan bel je haar even in de avonduren. Zij kan jou domineren , vernederen en jou het gevoel geven helemaal van haar te zijn. Zij verwacht je elk moment. Laat haar niet langer wachten!